Промоции

Циклене и лакиране:
  ЦИКЛЕНЕ И ЛАКИРАНЕ НА ПАР...
Ламинат бук и дъб
 Дъб 6мм-9.90 лв     9.90 лв./м²   Бук 6мм-9.90 лв      9.9...
Виж всички промоции
За да запазите вашата подова настилка красива, както е била в деня на монтирането и, следвайте тези лесни стъпки и винаги използвайте почистващи продукти, препоръчани от производителя:
  • Не използвайте препарати, предназначени за винил и керамични плочки върху дървени настилки, защото могат да направят пода хлъзгав и без блясък.
  • Поставете изтривалките пред вратите, а не върху дървената подова настилка, за да избегнете оставянето на следи и мръсотия по паркета.
  • Не почиствайте с мокър парцал, шнурове или дунапрен, тъй като те не могат да бъдат изтискани добре и овлажняват прекалено много дървения под. Водата може да повреди паркета. Мръсотията и праха се премахват с навлажнена микрофибърна кърпа във вода с добавка от почистващ прапарат предназначен за естествен паркет или ламиниран. Избършете незабавно, ако има храна по пода с леко навлажнена кърпа.
  • Подлепете крачетата на столовете и другите мебели с подходящи меки подложки /филцове/, за да предотвратите надрасквания по вашия под. Когато местите тежки мебели, най-добрият начин да предпазите пода от надраскване е да ги повдигате, а не да ги плъзгате.
  • Не ходете с обувки с остри токове, за да не увредите пода.
  • Почиствайте дървения под редовно. Когато блясъкът на дървената подова настилка се изгуби, е необходимо ново лакиране.Не се препоръчва ремонт или почистване до 2 седмици след лакирането. Повтаряемостта на тази процедура зависи от натовареността, на която е подложен подът. Ламинираният паркет се състои от високо пресовани синтетични материали с ламинирана повърхност, имитираща дърво.

Избягвайте употребата на груби, абразивни почистващи средства; восък; лак; гланц върху ламиниран паркет